Vinnare i Fjärde JulTasseriet T23

Så avrundar vi kvällen med att också berätta vem som är lycklig vinnare av årets sista Tasseri, det Fjärde JulTasseriet T23 – för det har jag förstått att många väntar på!!! Tretton katter har tassat in 585 kr i tävlingsavgifter och dessa går till våra vänner på Göteborgs Katthjälp som en extra JulKlapp! Kurr vad bra! IMG_7645
Och så vill ni säkert veta svaret på tävlingsuppgiften som hörde till JulTasseriet: ”Gissa hur många Dreamiespåsar vi har fått att dela med oss av?! (Räknat oöppnade påsar EFTER att Tanjas inventering är klar!)” – jo, när Tanja mätt och belåten sorterat alla exigentpåsar till sin matskål, så var det 35 dreamies-påsar kvar!

Gissningarna sträckte sig från 29 till 500 stycken, men den som gissat närmast med 31 påsar var vår kära vän Sambo! Tillsammans med matte, husse och Roxy får Sambo lapa julgrädden ur de fina tomtekattglasen! Grattis och God Jul!

PS. Jag ska packa in glasen i supermycket bubbelplast så att de kan gå att skicka med PostKatten på ett säkert sätt! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vinnare i Fjärde JulTasseriet T23”

  1. Ojojoj så GLAD jag är!! Det ser nästan ut som om JAG är avbildad på ett av glasen.!! Tror matte vill ha vinsten, så nu startar förhandlingarna..
    Och Grattis Götteborgs Katthjälp!!
    Nospuss

    1. Grattis Sambo! Du och Roxy och matte har så ofta bidragit till mina Tasserier så det är kul att få se er som vinnare någon gång! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *