Wikkis julkalender – Lucka #13

Nu är det övervägande dimmiga kalenderrutor, men än har vi ett gäng lysande luckor kvar!
kal13
Och den eleganta väntande katten, som nu hjälper oss att öppna lucka nr 13 nere i högra hörnet, det var ju Östen… (I bakgrund på den bilden kunde också hans kompis Resten skymtas! De söker hem tillsammans.)
13
Ni som är flitiga på att kika på katthemmens infosidor känner då förstås igen att dessa båda finns hos Kattstallet i Åkeshov, som alltså är mottagare av dagens lilla julklappspeng på 500 kr från Hittekattsbandet och mig! God Jul till er alla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #13”

 1. Va kul att Åkeshovs kattstall fick vara med i den
  här underbara kalender. Apropå kalender köper
  vi alltid våra härifrån blir en bra dagbok för Goliat.
  De har det tufft nu när de inte kan behålla sina
  fina lokaler. Vi hoppas att allt kommer gå bra för
  de för de behövs, likväl som alla andra som välsignar
  sina hjärtan för att hjälpa våra fyrbenta.
  Kramis jamis Goliat med familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *