Vår egen julkalender!

Tack vare Sara på Livbojen (Som gav en katt-adventskalender till Stora matte som gav den till oss!) så hade vi så här mysigt i kväll:
httpv://youtu.be/abluw2ENXOg

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vår egen julkalender!”

  1. Åhh vad roligt att missarna gillade den, haha, mina jourkatter har mest rullat sig på godisarna 😉 Hoppas du fick lite nytta av mitt ”paket” med lite olika små saker jag gav dig, och STOR hårig kattkram för sakerna jag fick av dig igår <3 kram och sos-pussar!!!

    1. Mjau, va? Har Stora matte fått MER saker? Det har hon inte visat oss! Nu ska vi minsann tassa ut och kolla i hennes bil! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *