Och här kommer tre JulTasserier till!

Andra JulTasseriet T21:
Här presenterar Tanja innehållet:
En liten vit skål som man kan ha en miniblomma i eller nåt annat speciellt, en kärleksfull skylt och två små tomtemor-änglar med pinne i botten, så de går att sätta i en julplantering t ex. Och så gottispåsar så klart!
IMG_7485

Tredje JulTasseriet T22:
En galvad plåtask i hjärtform, full med kattgodis, ett juligt rött halsband med strass på, gosiga varma vantar, och en liten söt prydnadskisse målad av Sörens matte Nalle!
IMG_7481

Fjärde JulTasseriet T23:
Varma sköna lowikki-vantar och SEX stycken handmålade vinglas med julkattmotiv! De är handmålade av Aggie Höllinger, som är volontär vid Stockholms Katthem. Vackra, eller hur?! (Katten vet hur jag ska kunna skicka dem sedan…)
IMG_7493
Det finns två av varje kattfärg! Mjausigt, va!??? Och gottis m m kommer att finnas i det här paketet också, självklart!
IMG_7495
Strax kommer TasseriUppgifterna, men först måste jag öppna dagens adventskalenderlucka också!!! Puh, mycket att passa idag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Och här kommer tre JulTasserier till!”

    1. Mjau, men det blir kort Tasseritid den här gången så att vi ska kunna skicka dem innan jul! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *