Strax kommer fyra korta snabba JulTasserier!!! Häng på!

Ni får ladda med en försmaksbild just nu, mer information och tävlingsuppgifter kommer senare! Men det är samma regler som vanligt, och slutdatum den 15/12 kl 20.00, så den som vill vara med i något av de fyra Tasserierna kan ju pillra iväg sin deltagaravgift redan nu! Och lite Wikki Goodies följer som alltid med!

Första JulTasseriet T20:
En julklocka i glas med lite tillbehör: Handledsvärmare, doftljus och en magnetisk buskisse!
IMG_7492

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Strax kommer fyra korta snabba JulTasserier!!! Häng på!”

  1. Väntar med spänning på info och tävlingsuppgift! Jag vill vinna den magnetiska buskissen, låter sååå intressant och användbart! Kram lillRäkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *