Sjuk sjukare sjukast

bed
Sådan dag det har varit:

Hela natten har vi oroat oss för Paddy, för Pelle och för mattes mormor. Mitt i alltihop har matte blivit dunderförkyld också. (Men hon kunde ändå inte vara borta från sitt jobb idag…) Så vi var ganska trötta i morse!

Mattes mormor har lämnat intensiven, det är stabilt men hon orkar inte med besök – ja det är faktiskt betryggande besked, som kom på förmiddagen. Bara att avvakta helt enkelt.

Sedan kom larmet ”Puzzie är på Djurkliniken och behöver hjälp!” och SnuffeFonden fick rycka in… Stackars Puzzies öron ville inte bli bra – det visade sig vara polyper och blev en snabb operation för henne också. Nu hoppas vi att hon ska läkas och bli frisk!

Paddys tillstånd går upp och ned, vi fortsätter vara förjamat förbryllade över veterinärer som inte kan få till en lösning på hans problem – och kan bara hoppas att hans ansträngda lilla kropp orkar lite till!

Ovanpå det har vår kära Klosterkattvän Immas njurar börjat spöka igen, fler att hålla tassarna för! Kurr på dig Imma!!!

När matte kom hem i kväll bara stöp hon i säng med en blöt trasa över pannan… Husse håller henne i tassen och tröstspinner för henne!

Hoppas morgondagen blir lite lugnare! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *