Halkigt

Stora matte skjutsade matte till jobbet och det var riktigt slinkigt med isiga ställen på vägen. Vilket gick alldeles utmärkt, hon kör varsamt och är rädd om medtrafikanterna. Men det står redan i tidningarna om en massa trafikolyckor och bilister som ”Överraskades av halkan” och krockat eller drattat i diket. Mjau, jag säger då det: Minnet är kort, bromssträckan är lång… Det brukar ju vara vinter så här dags varje år, eller hur?!
klor
Vi katter har fördelen att ha dubbat precis när vi behöver!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Halkigt”

  1. Matte säger ofta den här årstiden att hon är bra avundsjuk på våra ”dubbar” när hon går till och från jobbet.
    Men visst är det konstigt att så många bilister blir överraskade varje år och samma sak med att byta till vinterdäcken i tid. Låååånga köer till verkstäderna som byter när första halkan kommer.
    Bra att ni har Stora matte som tar det lugnt! 🙂
    *nosbuffar*

    1. Mjau, och Stora matte har kört dubbat ett tag för säkerhets skull. Fördelen med egen däckbytare hemma! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *