Tankar om tatueringar förresten

taMjau, jag ska lägga nosen på tassarna nu och drömma om att bli avbildad som tatuering på mattes arm! Jag kan nästan se bilden framför mig: Att man ser hur jag formligen lindat mig RUNTOM mattes arm och håller i mig med mina fluffiga tassar… Min yviga svans ska ligga som en plym uppåt axeln och nosen ska vara nedåt handen… Eller nä, jag ska vara utbredd över hela mattes rygg? Jag får nog fundera mer på det hela!

Men husse och matte, du ser väl till att din kisse har blivit tatuerad? Den där så viktiga tatueringen som betyder att man är ID-märkt! Du kan läsa mer om den sortens märkning HÄR – den kan vara som en sorts hitta-hem-försäkring för din katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tankar om tatueringar förresten”

    1. Låter som en fin matte… Min matte VILL tatuera sig, någon gång… Jag har gett henne lite klo-tatueringar i form av vita ärrprickar bara! NosPuss Wikkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *