FanTASStisk Auktion: Kattavla av Eyescreamtattoo’s Stina!

IMG_0281Kommer ni ihåg mina kompisar skelögda birman Otto och katten Katt, som har en mysig tatuerande matte, Stina ”Eyescreamtattoo” Nyman i Ystad? Hon höll i det häftiga eventet ”Kalla Tassar” 2011 som blev helt oförglömligt: Stina formligen maratontatuerade små tattoos, nålen gick i ett från morgonen till nio på kvällen, och varenda krona det inbringade gick till katthjälp!!! För att inte tala om allt annat som skänktes till dem: Kattbäddar, mat och leksaker! Det var jättelyckat!

Håll i er nu! Jag bugar ödmjukt och höjer svansen som en flagga för jag har fått ett otroligt förtroende: Stina har skänkt ett av sina underbara konstverk till att auktioneras ut här på Wikki-bloggen till förmån för hittekattshjälp!!!

Så här ser den sköna skapelsen ut:
IMG_2684
Den kallas ”Laserblicken” och det uttrycket känns ju bekant när Stina förklarar:  ”Ni vet när katter sitter och stirrar på saker så länge att man kan tro de bränt ett hål i taket eller fågeln de glor på…”!

Och så här går auktionen till:
Du kan lägga ett bud i en kommentar här på bloggen!
Budgivningen/Auktionen pågår till ända till och med den torsdag den 5/12 kl 20.00 och buden redovisas löpande i detta och kommande inlägg!

Behållningen kommer att delas mellan två behövande katthjälpsorganisationer, vilka det blir avslöjas HÄR– så blir det riktigt SPINNANDE!

Den maffiga Tavlan är ett original, den finns bara i ett enda exemplar, och den kommer färdig och guldgnistrande i glas och ram av hög kvalitet, ja bara en sådan här ramning är värd en tusenlapp kan jag jama!!! Storlek cirka 80 x 50 cm lite ”höftat”.
tavla
Varmt tack, Stina! ♥ Många katter kommer att få hjälp tack vare detta!

3/12 Maria Rizell Hegg vill minnas Lester och bjuder 3200 kr! *rörd*
1/12 Anders Mullo har höjt till 3100 kr! ♥
26/11 Adalmina toppar med 3000 kr!
26/11 Kjelle Bus höjer till 2500 Kr! Heja!
22/11 Maria Rizell Hegg tassar in budet 2400 kr till minne av Lester!
21/11 Kjelle Bus jamar 2250 kr! Kurr!

18/11 Nytt bud från en annan Karin: 2100 kr!
16/11 Första budet 2000 kr från Karin Hägg! Tack!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

36 reaktioner till “FanTASStisk Auktion: Kattavla av Eyescreamtattoo’s Stina!”

 1. Den blå katten ser precis ut som min Lester som gick bort för en månad sedan. Jag bjuder 1500kr!

  1. Förlåt Maria men Karin var tre minuter före dig med ett högre bud… <3
   TröstTassKramar – Lester Änglakatt håller en vakande tass över dig!
   NosPuss Wikki

 2. Mattarna blev alldeles till sig när de såg den där tavlan… men de kan ju inte betala så stora pengar som en sådan tavla är värd, så de hoppas att någon annan kan det istället! Hoppas att ni får jamarmycket för den!!!

  Kurr från Imma, abbemissa.

  1. Adalmina har tyvärr hunnit före med ett bud på 3000 kr, men jag välkomnar så klart en fortsättning! *blink* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *