Katt nr 3600 inskriven hos Örebro katthem!!!

katthög

Det är en rejäl hög med katter, det! *sträcker stolt på nacken*
Bra jobbat, alla katthemmets medarbetare!

Och den senaste missen som kom till jourhem i kväll kan troligen vara dräktig – tänk så skönt att få föda sina ungar inne i trygghet i så fall!
Jag jamar som alltid: Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katt nr 3600 inskriven hos Örebro katthem!!!”

 1. Inte illa , eller man kanske skulle jama att fy så illa att så många katter skrivits in på Örebro katthem ?!
  Men jag jamar KURRA KURRA KURRA KURRA för alla som har hjälpt såååå många hemlösa katter genom åren 🙂

 2. Det är fantastiskt, 360 katter per år om vi räknar rätt. Tänk att så få kan göra så mycket som ni eldsjälar på Örebro Katthem har gjort. Vi jamar med Kjelle Bus om att det är förfärligt att det ska finnas så många som behöver/behövt skrivas in. Tänk om alla kattägare kastrerade sina katter och höll dem under uppsikt så de inte försvinner. Och skulle olyckan vara framme så ska kisse ändå vara id-märkt och registrerad med aktuella uppgifter om var de hör hemma!

  1. Mjau, i det här ingår ju alla katter som ”skrivs in” – drar man ifrån dem som ”hittar hem igen” och dem som inte klarar sig så har man den verkliga ”dessa katter räddar katthemmet”-siffran som är lite lägre. Men visst önskar man att katthemmen egentligen inte behövdes alls! NosPuss Wikki

 3. Inte illa pinkat!

  Om det bara blev ett tvång på att id-märka o registrera sina katter så finns det en chans att minska misären och lätta på trycket på katthemmen över tid. Önskar en dag att de inte behövs längre…. Men så länge Centerns Eskil håller i frågan kommer bara effektiv produktion av djur som mat prioriteras från det departementet! Då är inte djurskyddet mycket värt.

  Det förslag de kommer att föreslå när det gäller förbättrat djurskydd är förbud mot tidelag. Är det verkligen ett problem i dagens samhälle eller är det ett så pass stort problem inom Centerns väljare att man måste lagstifta om det???? Får en att undra 😉

  Good job alla på Örebro Katthem! 🙂

  Tassar Solise,Vilda,Elvan,Rosetta o akutkissen Aqua

  1. Mjau, sedan kan man ju undra varför en kostsam långbänkad jätteutredning ska komma att landa i ett så litet smalt resultat (Tidelag som dessutom är så självklart att förjbuda att just den delen av lagstiftningen inte behövt någon utredning ALLS utan kunde ha klubbats direkt!!!!!) men med tanke på det arbete departementet och Lisen Sjölin ännu håller på med, så kommer det förhoppningsvis att bli mer! Eskil kan få bli hemlös katt i sitt nästa liv… *krafsar en grop*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *