Barnhem? Katthem menar dom väl?

”I want to will my deposited funds to  you for you to use it and build an orphanage home there in your country.” står det i ett sådant där skojigt spam som kommit i min kattmail. De har verkligen fått saker om baktassen ibland. En tillverkare av kinesiska hönsburar skickar prislista, på kinesiska så klart. Och ett potenshöjande kosttillskott kunde jag få prover på gratis. Det är så bakvänt så jag måste göra nåt omvälvande själv – jag postar ett par charmiga valpbilder!!! *fniss*
valp1valp2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *