Nyutkommen bok: ”Katter som fått en andra chans”

ch2
Hos Djurens Rätt finns den här boken att beställa (LÄNK HÄR) och jag tror dess innehåll kan vara spinnande: ”Om katter som varit hemlösa och sedan fått nya hem, och människorna runt dem. Genom personliga texter, samtal och bilder skildras det utsatta och sköra livet som de delar.” Sådant känner vi igen, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nyutkommen bok: ”Katter som fått en andra chans””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *