Grattis till TasseriVinsten, Sven och Räkan!

Den svåra tävlingsfrågan i HöstTasseriet T19 löd ”Hur många kartonger i olika storlekar tror du att vi hade kvar att packa upp i fredags den 1 november??!” – det avsåg alltså ouppackade lådor från flytten. Matte och husse hade jobbat febrilt med målet att städa undan ALLA sådana, eftersom de skulle ha vänner över på Halloweenfest på lördagen. Men eftersom båda jobbade lite omlott med varandra som vanligt i veckan, så höll inte planen helt! Eller snarare inte alls…

packSom sagt, 19 glada kattvänner har tävlat, med gissningar från 5 till 40 lådor, och när husse och matte gjort vad de kunde med lådhanteringen i fredags, så stod faktiskt hela NITTON lådor kvar! Så siffran 19 blev något av ett magiskt tal!

Och för att lördagens gäster skulle slippa trängas med lådhögen så blev den instaplad i vårt lilla kontorsrum, högt och lågt! (De är rätt kul att hoppa runt ibland där också!)

Så här låg det till med gissandet då:
12 Sambo
14 Rasmus
15 Deco
15 Zapata
17 Alice
18 Sven och Räkan
25 Castor
27 Mårrgan

”Vi, min lillebror Räkan 4 månader, och jag har till slut enats om att ni har 18 kattonger  kvar att packa upp! 🙂 Nosbuffar från oss, Sven å Räkan!” jamade Sven och kom därmed närmast det rätta svaret! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Grattis till TasseriVinsten, Sven och Räkan!”

 1. HURRAJAM!! Det här är ju första tävlingen någonsin som jag, vi deltagit i å så vinner VI! Jag kan knappast fatta det å Räkan han förstår nog inte riktigt vad det är som hänt -han är ju bara en bäbbekatt! Sååå många fiiina saker vi vunnit! Matte säger att hon ska rama in den där fina bonaden men många av de andra sakerna tar ju VI katter hand om!!!
  ps. Vi bloggar ju inte men följer Wikkis blogg och flera andra varje dag! Ska tjata på matte så kanske vi får blogga framöver!
  Tasskramar från två glada vinnare 🙂 :-)!!
  Sven å Räkan

  1. Härligt att ni blev glada! Nu har matte noterat er adress och vi ska packa paketet i kväll!
   Mjau, en Sven&Räkan-blogg är alltid välkommen!
   NosPuss Wikki

 2. Stort grattis till Sven och Räkan till den goda gissningen och fina vinsten! Och grattis till de kissar som får nytta av dina fantastiska tasserier, Wikki.Du är toppen, och så påhittig! Kurr och burr.

  1. Mjau precis, nya vänner är kul! *spinner* Men det är härligt med gamla trogna vänner också! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *