SvansDans hos Sven och Räkan!

Så här glada blev de av att vinna Tasseripaketet:
daily-gifdump-158
Sven jamar:
HURRAJAM!! Det här är ju första tävlingen någonsin som jag, vi deltagit i å så vinner VI! Jag kan knappast fatta det å Räkan han förstår nog inte riktigt vad det är som hänt – han är ju bara en bäbbekatt! Sååå många fiiina saker vi vunnit! Matte säger att hon ska rama in den där fina bonaden men många av de andra sakerna tar ju VI katter hand om!!!
ps. Vi bloggar ju inte men följer Wikkis blogg och flera andra varje dag! Ska tjata på matte så kanske vi får blogga framöver!
Tasskramar från två glada vinnare :-):-) !!
Sven å Räkan

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *