HöstTasseriet T19….

…är nu avslutat och i juryns (Mattes, min och Novas!) tassar!
1) Vi ska titta igenom alla inlämnade svar!
2) Vi måste invänta bankuppgift till nästa närmaste ”bankdag” så vi vet att tävlingsavgifterna kommit in från alla!
3) Så ska vi förståss avväga allas svar mot tävlingsfrågan ”Hur många kartonger i olika storlekar tror du att vi hade kvar att packa upp i fredags den 1 november??!” samt avslöja rätt svar!
Bat Cat Full 2
På grund av punkt 2) så kommer vi att dra ut på spänningen tills vi fått in alla bidrag och kommer därför  inte att avslöja rätt svar eller vinnare idag! Så håll ut! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “HöstTasseriet T19….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *