Går nog inte ut i kväll!

Matte skrev igår på sin FB ”Jag trodde bara det var hundägare som tvingades stå ute i regnet med ett koppel i handen…. i och för sig befinner sig andra änden av kopplet uppe i ett träd… ?” och så ritade hon det här:
träd
Men i kväll håller vi oss nog inne. Det blåser knappt alls, men det kan ju komma att se ut så här:
träd2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Går nog inte ut i kväll!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *