Kan du tyda kattens gåta?

skrämsel
Rädd, blyg, snuttig. Arg eller busig? Man kan hitta mycket i en bild…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kan du tyda kattens gåta?”

  1. Här tyder vi också busig, matte säger att vi alla 3 kan ha den uppsynen när vi jagar sängmöss eller liknande *fnissjam*
    *nosbuffar*

  2. Busig säger jag helt klart :), min matta i köket brukar ligga som ett dragspel och lika uppspärrade ögon. Svansen lika stor som en Tudorkisse 🙂 (Batteriet Tudor)

    1. Mjau, det är ju en sport vi katter har: Att skrynkla mattor, filtar eller vad vi nu får tag i… <3 TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *