Ta chansen att bli Halloweens Dicke Katze!

Precis som jag kan du vinna chansen att bli ”Dicke Katze”-porträtterad av Olivia!
wikki
Och råkar du vara en svart eller svartvit katt så är chansen just nu ännu större:
dic4
Jag är så STOLT över att vara Promoting Cat för Halloween-tävlingen:
dic3
Genom att registrera dig och skicka in foto så kommer du med i tävlingsgalleriet, du kommer till det genom att klicka på den här bilden:
dic2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *