Lite mer ljus, tack!

Favim_com-17133
Dagen började grått och matte har åkt till jobbet. Husse snarkar, han ska sova dagtid.
Nova och jag tassar omkring och väntar på att de där regnmolnen ska ge sig så vi får lite sol in genom våra härliga fönster…

Matte har flyttat vår sovrumsklöspelare så att den står intill garderoberna nu – och vi kan hoppa över till dem! Det blev suveräna mysställen där uppe! (Bilder kommer senare.)

Ha en skön höstdag! Och glöm inte Tasseriet!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *