Till önskelistan!

korg2
Kära människor! korg
Jag tänker vara ute i god tid med julklappstipsen!
Här kommer det första:
En praktisk cykelkorg för litet husdjur!
Det känns som att den hamnar på min önskelista i alla fall, måste i så fall lägga till en cykel eftersom mattes hoj försvann innan vi flyttade…

Den här korgen måste ju vara helt suverän om man vill förflytta sig till någon trevlig plats ute – god utsikt och möjlighet att få friska fläktar i pälsen! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *