Sören Fernström visar framtassarna i TV

Du hittar TV-inslaget med Sören HÄR på BlekingeNytt (Inte SydNytt som jag felaktigt råkade uppge tidigare, ursäkta!) och det är ett toppenreportage!!!

Reportern säger ”Nu har han inom djurvärlden nästan rockstjärnestatus!” och det kan vi ju verkligen hålla med om – dessutom blir jag så ryyyysligt stolt när jag ser att Sören visar reportern turnélistan som jag hittade på åt honom för några år sedan… Han är ju en stjärna!
turnelistan
Nu undrar jag bara: NERK, när ska ni bjuda in Sören att komma och klappa in pengar till katthem i Örebrotrakten på era utställningar?!! Han är ju ett dragplåster som många kattälskare i Örebro frågar efter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sören Fernström visar framtassarna i TV”

    1. Mjau, hoppas någon tuff journalist vill våga ta språnget in i kattligheten och lyfta våra hittekattsfrågor ännu högre! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *