Bloggen har haft hicka!

Usch vad det har varit knasigt de senaste dagarna! Det har inte gått att kommentera eller posta på bloggen och idag fortsätter det att krångla. Stup i ett kommer det upp ett meddelande: ”Anslutningen avbröts. Möjligheten att spara har inaktiverats tills du är ansluten igen. Vi tar en backup av detta inlägg i webläsaren för att vara på den säkra sidan!” och så börjar datorn låta som en skamenaördetröska som processar en ohygglig massa information. Det går inte att öppna utkasten där jag har bilder, och det vill inte gå att hämta lagrade bilder i mediaarkivet på bloggen. Inte ens en liten fjuttbild på 9 kB… Högst frustrerande! Man kan ju befara att det är något nätfiske jag fastnat med tassen i, men jag har faktiskt ett riktigt bra antivirusprogram som inte hittar minsta fel. Knaaaaaasigt!

Allt möjligt mystiskt inträffade. När jag skulle posta i FB om insamlingshjälp till katten Amena, som brutit baktassen allvarligt i en trafikolycka och behöver opereras akut, så går det inte att lägga in fotot där, inte förrän Sippos husse Peter hjälpt oss med inlägget!

I alla fall – Amena opereras om en timme ungefär, det går till stor del på försäkringen men Snuffefonden tigger nu bidrag för att hjälpa Amenas ägare med resterande kostnad! Amena är en mycket mycket viktig katt för sin 8-årige lillhusse… Behöver vi jama mer?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Bloggen har haft hicka!”

  1. Ja,bloggen har trasslat endel,men…Nu verkar det fungera 🙂
    Hoppas Amenas operation går bra & klart vi ger ett bidrag till Snuffefonden (inte som Annmi dårå det är mitt nick )

    Jam & Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *