Hittekattsbandsbeställningar…

..har släpat lite, eftersom vi har allt materialet nedpackat någonstans i flyttkartongsröran! Men nu är det upphittat äntligen. Matte ska försöka fixa ihop ett gäng nya Hittekattsband så snart det går! Säkert!
sotera
Alla band och origamipapper, färger och fina pennor ska få egna lådor och fack nu i vårt kontorsrum, å vad det ska bli bra! *spinner*

PS. Metrobloggen har hickat hela dagen, hoppas det går att posta detta snart!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hittekattsbandsbeställningar…”

  1. Jättebra att produktionen av det viktiga Hittekattsbandet är igång igen. Hoppas vår beställning till Södertälje Katthem hinns med också?

    1. Mjau, vi hade hoppats på det, men lite felleveranser av material har satt oss lite på pottkanten och vi väntar på rätt tillbehör. *sniff* Matte blir jättestressad, vi har ju ambitionen att alltid få fram det beställda! Vi hoppas ha band klara någon bit i november som det ser ut just nu! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *