Svarta-katt-läget inför Halloween

Som ni vet så bör ett gediget Halloweenfirande vara komplett endast om man har med en svart katt! Därför hoppas jag nu att massor av svarta katter ska bli adopterade den här månaden! Givetvis* är de så fina att man behåller dem hela året och så polerar dem lite extra till det betydelsefulla Halloween-myset år efter år efter år!!!pollyteklaZotischedano2

Klicka på bilderna så kommer du till respektive katts presentation:
rummy
Rummy, Stockholms katthem och Polly, Södertälje katthem
Digital StillCamera
Kurt, Gästrike katthem, och Tekkla, Livbojen, Eskilstuna

Zotis, Gotlands katthem och Chedano, Örebro katthem
ENZOSONY DSC
Enzo, Ronnebys Hittekatter, och Honey, Evas katthem i Skara

*Lika givet passar det så klart med katter i ALLA färger till Halloween, men eftersom vi på katthemmen märker att de svarta katterna ofta ”blir kvar” längre än katter i andra kulörer, så passar jag på tillfället att höja en extra tass för dem!

PS. Jag tror att Stockholms katthem slår rekord ifråga om att ha svarta katter just nu! De är så många och såååååååååååååå vackra! Adoptera en!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Svarta-katt-läget inför Halloween”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *