Åh om jag kunde bli som Li’l Bub?!

bub w bag
Och varför, undrar ni säkert? För jag är ju inte den sortens katt som vill ha så mycket för egen del, jag har det ju redan så bra och det är inte så att jag vill ha Bubs saker eller Bubs kändiskattliv egentligen…

Li’l Bub är en ytterst märklig katt! När hon som liten hittades i ett redskapsskjul på en bakgård i Indiana kunde ingen ana att hon skulle förändra livet för många människor. Det var nätt och jämt hon klarade sig… Slumpen ledde till att ett Bub-foto som spreds på internet gjorde denna charmiga lilla katt till hela världens älskling! Hennes husse, som hade ekonomiska bekymmer, kunde plötsligt klara sig gott på intäkter från reklam kring Li’l Bubs filmer m.m. och idag hjälper han olika katträddningsorganisationer med donationer!!! Du hittar en bra film om Li’l Bubs liv HÄR på Vice! Den är riktigt gripande…

Visst skulle det vara häftigt att kunna bli så där rik nog att kunna skänka massor till kattvälgörenhet. Men tänk, det var inte riktigt det som jag kom att drömma om… Utan det var mer det att jag älskar när någon duktig vän ritar av mig och jag kan lägga ytterligare ett Wikki-porträtt till samlingarna!

Och är det någon som har en avundsvärd porträttsamling så är det Bub, se här:
httpv://youtu.be/WQ3hpCS8_gc
Fast jag får väl börja om med porträttsamlandet. För det slog mig just att jag har ju auktionerat bort de flesta av mina Wikki-tavlor. Till förmån för katthjälp. Så det kan bli!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Åh om jag kunde bli som Li’l Bub?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *