En kattkompis till rätta!

obelix
*svansdans* Det här är Obelix, han hade varit på rymmen i två månader, ända tills i kväll, när mattes kompis Stippe och matte hjälpte honom att hitta hem igen, tack vare att han var ID-märkt. Tänk vad underbart bra det är med ID-märkningar OCH människor som Stippes syster, som Obelix hade kommit till, verkligen gör något när de hittar en kisse som verkar ha kommit vilse!
ob

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En kattkompis till rätta!”

  1. Visst är det bra med märkning, än bättre om man också kommit ihåg att registrera märkningen. Vi hade precis en kisse här, som akut jourhem, som tack vare märkningen kom till sitt hem igen. Efter en månad på egen tass hade den en tom mage och ett tomt goskonto. Båda fylldes på och ett dygn senare hämtade en lycklig husse sin katt här.

    1. Mjau, man får vara tacksam för de här tillfällena när allt ordnar sig! De håller en varm när man vaktar fällor i vinterkölden! NosPuss Wikki

    1. Ja – det var en mycket lycklig matte som bar hem sin kisse, som varit så saknad. Det värmer våra hjärtan! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *