Hejdå Gamla Hemma!

Nu har husse och matte lämnat in nycklarna till Gamla Hemma hos hyresvärden. Tänk att vi aldrig mer kommer att tassa där, efter alla år! Det känns lite konstigt…IMG_4228 IMG_7242
Allt vi spanat på från dessa fönster och lilla balkongen, alla tassavtryck vi gjort ute på våra promenader – det blir minnen nu! *sniff*
IMG_2946

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *