Ännu mer KuddRomantik

Jag såg en soffa idag med de coolaste kattkuddar (STOR vill-ha-faktor!) som jag sett:
kuddar
Det KAN vara samma kuddar som säljs på den här SIDAN, men jag är inte helt säker. Undrar om det finns någon på närmare håll som skulle vilja göra en Wikki-kudde?frasseku

Jag har i alla fall hittat en FrasseKudde: (Eller en look-alike i alla fall!)

I brist på WikkiKudde nöjde jag mig med de här ”sötfula” kuddarna från HM:
Kuddfodralen kostade bara 29,50 och innerkuddar har jag, så… ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ännu mer KuddRomantik”

  1. Kan tänka mig att en del kissar skulle ogilla de där stora, stirrande ögonen dock. 🙂 Åtminstone finns det nog många hundar som skulle bli helt tokiga. Jag och mitt ex hade en prydnadskatt med stora, utstående ögon och den fick vi alltid vända på när syrrans hund kom på besök. 🙂

    1. Elin, du har helt rätt i det – en del katter reagerar väldigt på mimiken hos katter på tv, på bild och figurer. En gång när matte satte upp en affisch med mig på katthemmet, så frös formligen ett par katter och ägnade en lång stund till att skräckslaget stirra på min bild. När en av dem legat som paralyserad och knappt vågat andas kändes det så dumt att låta fotot sitta där och oroa, så det togs ned igen. Då blev allt som vanligt och en lättad katt pustade ut! TassKram Wikki

  2. Gammalt inlägg men dessa finns på ebay för kanske 70kr/st inkl frakt 🙂 Bara ett tips om du fortf vill ha dem. Köpte själv sådana där men skickas från kina så man får ha tålamod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *