Virka en Wikki då?!

kudd2
Det borde väl – för den som kan virka – inte vara så svårt att göra en Wikki?!
kuddwikki
Jag har hittat katterna HÄR på Etsy. En moddddifierad by WikkiTass:
virk
Nu gäller det bara att lära sig hur virkning går till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Virka en Wikki då?!”

    1. Mjau, även om Wikki-look-alike-katten är gjord i programmet Paint – vad gör man inte för konsten? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *