Någon vakar över oss

catwatch
Ibland när det känns tungt,
minns att du aldrig är ensam:
Någon vakar över oss…
Osynliga små tassar
håller din hand i natten,
en nos nuddar din kind,
ett spinnande hörs
och någon finns där,
stilla och nära.
Blunda bara,
och låt minnet bära
det tack
som ditt hjärta ger!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Någon vakar över oss”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *