Var är de glada nyheterna?

När jag söker efter kattnyheter hittar jag bara de konstiga idag:
– Två 15-åriga flickor i USA filmar när de kör en liten kattunge i mikron. Sociala myndigheter ingriper, kattungen klarar sig lyckligtvis utan uppenbara skador.
En rottweiler som bitit två barn skapar rubriker, det äldre barnet försökte skydda det yngre barnet och båda skadades. Det var först när familjens hankatt angrep hunden som barnen kunde undkomma…
– Folk har upprörts när Motalapolisen avlivade en trafikskadad katt på olycksplatsen. Men ibland när ett djur är illa skadat så måste man i första hand förkorta lidandet som i det här fallet.
– Katten Cornetto blev världskändis nu p g a sin magsjuka som smittade matte, då det är första gången som överförd smitta mellan katt och människa verkligen fastslagits. Prover visade att den crytosporidiumifektion båda hade var identisk. Huvudsaken är att båda mår bra idag, tycker jag!
– Jag undrar vad som ”händer sen” med katten i Tranemo, vars husse åkte på semester i två veckor och lämnade kisse helt utan mat eller tillsyn. Han tyckte katten kunde gå ut via kattluckan och jaga föda för att klara sig. Länsstyrelsen fick nys om saken och det är de åtgärder som följer på det som oroar mig…
– Fast jag kan fnissa lite åt Othello som låste matte ute!
Tass på er!
paw

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Var är de glada nyheterna?”

  1. Ja man kan sannerligen bli något av en miss-antrop när man läser tidningar och surfar på nätet. Särskilt kvällstidningarna är experter på att presentera alla möjliga bisarra och ruggiga nyheter. Men några roliga grejor får vi ju också, som Tyresökatten 🙂

    Tusen tack för stöd och medkänsla nu när Frasse blivit sjuk, det betyder så mycket för oss ♥
    Kramar och tassklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *