Hjälp med gardintyget

Matte behövde en tasshjälp med att mäta hur långt gardintyget var:
IMG_6504
Jag och Nova tog tass om den ena änden:
IMG_6507
Men sedan skulle matte ändå ha hela det roliga tyget för sig själv?
Så hon inte fick fullt av klohål i det, sa hon… Det blir nog bra!
IMG_6509
Du har det upp-och-ner, matte! Ser du inte det?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hjälp med gardintyget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *