Inre arbete

Idag har vi jobbat med inre tjänst. Matte och husse vill att vi ska vara riktigt ”hemma här” innan vi får gå ut på upptäcktsfärd. Så vi klättrar runt bland kattongerna och har kul!
IMG_6480
Vi har fått en ny vardagsrumsmatta! Det konstiga är att när Nova ligger på den, så ser hennes gyllene ögon ljusblåa ut, konstigt eller hur?
IMG_6489
Äntligen är några av våra leksaker uppackade i alla fall!
IMG_6479

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Inre arbete”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *