Vaddå kablar?

Matte det var väl MENINGEN att jag skulle FÅ gnaga på den här långa fina nätsladden?
IMG_6373
Annars hade du väl inte låtit den ligga framme??? *kli kli kli*
IMG_6376

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vaddå kablar?”

  1. Men Wikki då, i det här fallet håller vi faktiskt med din matte.
    Låt bli att tugga på alla sladdar för det kan vara farligt!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *