Livbojens sötnosar idag

På Arken Zoo i Eskilstuna visade våra vänner Livbojen några tolvveckors pluttar:
IMG_6349
Det var trygga parvlar som lät sig hållas av lyckliga kanske blivande mattar:
IMG_6351 IMG_6353 IMG_6355
Det kommer säkert att gå bra för dessa missar!
IMG_6356

Jag lämnade lite av Wikkis kattgräs åt dem att sälja också:
IMG_6357

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *