Planeringsförmiddag

rida
Matte är på jobbet, husse kom hem i gryningen och ska sova dagtid… Efter lunch kommer Stora matte och ska hjälpa oss flyttpacka, hon stannar några dagar. Så jag tänker ägna förmiddagen åt planering och sedan styra upp göromålen med strama tyglar.

I’m the Boss. Tror jag…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Planeringsförmiddag”

  1. Självklart är du det Wikki, de skulle aldrig klara alla flyttbestyr och planering utan din och Novas tassistans! 🙂
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *