Fira Hittekattens Dag den 1/9

Hittekattens dag firas alltid första söndagen i september. Det är en tradition sedan 2005. Dagen när alla hittekatter och katthem får stå i centrum. I år infaller den för 9:de gången nu på söndag den 1/9 och alltså firar många katthem HITTEKATTENS DAG alldeles extra, om bara några dagar!

sth hk
backa
Stöd Ditt Lokala Katthem, de har säkert något extra på gång! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fira Hittekattens Dag den 1/9”

  1. Tack för uppmärksamheten Wikki!

    Vi kommer även ha releaseparty för nästa års kalender med temat ”Mot alla odds”. Före detta katthemsgäster som haft oddsen emot sig men hade turen att hamna hos ett ”no-kill katthem” berättar hur bra de har idag i sina nya trygga hem för alltid 🙂

    Vi hoppas på bra väder o många besökare på Söndag.

    Tassar
    Solise,Vilda,Elvan o Rosetta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *