Mitt bästa gräs är kattnappat!?

005
Här på parkeringen mellan bilraderna växte min godaste grästuva, grön och frodig! Den var en delikatess! Men nu är grusraderna på parkeringen ”ogräsrensade” utan att någon har frågat om de får ta MITT GRÄS!!!! Morr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mitt bästa gräs är kattnappat!?”

    1. Mjau, tur de inte rensat bort min andra tuva inne på gården. Där är både gräs och ogräs kvar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *