Alice förlåt!

Jag har haft så fullt upp med att stötta matte och husse genom flyttförberedelserna, att ditt vinstpaket i Tasseriet inte blivit ihoppackat förrän idag! Men på måndag får PostKatten ta hand om det:
011

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Alice förlåt!”

  1. Du är så förlåten sötaste Wikki! Här hemma har vi haft tassarna fulla med att hjälpa matte med renovering, ja när vi inte har blivit inlåsta vill säga (men då har Bosse jamat höga och tydliga instruktioner genom dörren) så vi vet hur det är att behöva ta tass om våra tvåbeningar.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, man måste ju få det att fungera så mycket som möjligt hemma… Suck, Men jag fick så dåligt samvete att inte ha levererat liksom. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *