Greyli spinner…

IMG_5892
Här är jourkatten Greyli och mattes tass… De senaste dagarna har matte hjälpt henne med örondroppar, och Greyli är en räddis – inte helt skygg, men väldigt reserverad och försiktig.
Så matte avslutar varje medicinering med att bjuda på räkost och sedan gosa massor, och de senaste dagarna har det hänt: Greyli har slappnat av och börjat spinna! Efter en lång stunds försiktigt hakkliande och varsamt strykande över den mjuka pälsen har hennes oroliga blick bytts till lugnt blinkande och blundande av njutning! Och så spinnet!!! HurrJam!
IMG_5893
Hoppas att någon kommer att vilja hjälpa Greyli bli en tryggis med mer kel…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Greyli spinner…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *