Och vi har en vinnare: Alice!

Med lätthet kan jag nu kröna Alice som vinnare i det Blå SommarTasseriet T18s omröstning, som skickade in vinnande bidrag vits nr 5 Rix Morgonzoos sketch ”Hundens och kattens dagbok” med följande motivering: ”Den här finns nedskriven lite överallt, men vi skrattar så tårarna rinner varje gång vi lyssnar på den, matte hörde den dessutom i direktsändningen för länge sen. Extra roligt när man vet att Roger har 2 katter, Coco och Chanell, och att Titti då hade sin hund Alice!” Tolv poäng blev det! Grattis Alice!
joke
Vinstpaketet packas i helgen och postas i nästa vecka! Alice, du ska få välja en pocketbok till det vackra blå omslaget också! Vilken av följande böcker vill du ha?
– Dewey bibliotekskatten av Vicki Myron
– Nostradamus försvunna profetior av Mario Reading
– Rätt inställning till regn av Alexander McCall Smith
– Jag är wanted av David Larsson
– Exhäxorna av Jane Moore
– Flyga drake av Khaled Hosseini
– Tusen strålande solar av Khaled Hosseini
– Blodläge av Johan Theorin
– Svart cirkel av Jonas Moström
– Dött lopp av P. J. Tracy

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Och vi har en vinnare: Alice!”

  1. Åh vann jag? *svansdans*
    Jamarns vad roligt!
    Matte hälsar att vi har boken om bibliotekskatten, men ingen av de andra så du får välja en Wikki så blir det en överraskning.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *