Boris – vacker som en saga

Titta på de här otroliga bilderna på maffiga Amurleoparden Boris:
IMG_5701
De är så vackra – Boris är så vacker! – att man blir alldeles andlös!
IMG_5704
Det svårt att föreställa sig att han ligger långt in i hägnet, ovanpå sitt hus, i djup skugga och svag belysning – men ligger så stilla och tankfull, att det går att ta dessa foton genom det smutsiga och dammiga plexiglaset! Boris är som en av Lovetoairbrush-Julias konstverk!
IMG_5705
Jag kan inte sluta fundera om vad sexårige Boris tänker på? Frihet att klättra i fler träd?!
IMG_5707

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Boris – vacker som en saga”

  1. Pingback: spy
  2. Pingback: spy-shop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *