Aktuell information! Wikktigt!

IMG_5189
Hej hallå, var är alla som brukar vara med på Tasserierna? Det måste väl finnas fler som vill vinna det här underbara blå pocketboksomslaget??! I kväll avslutas det Blå SommarTasseriet T18! Du har tid till kl 20 i kväll att skicka in ditt tävlingsbidrag ”Din roligaste Kattvits!” och mer information finns HÄR! Kom ihåg att betala din deltagaravgift också – den går till Kattstallet i Åkeshov!

Medan husse dagsover och matte jobbar, så sköter jag bevakning av flyttKATTongerna!
packat2
Och sedan ska jag och Nova på födelsedagsfest i kväll! Lillebror Alfons fyller ”Stor Katt” nämligen: Ett år! HurrJam HurrJam HurrJam!
alfons

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Aktuell information! Wikktigt!”

  1. Vi är med, för en gång skull var matte lite på hugget! Svår uppgift tycker vi , tror det kan ha avskräckt några..När går flyttlasset? Nosbuff

    1. Flytt blir nån gång i september. Men redan nu måste gamla boet avpälsas för att kunna visas upp för spekulanter! Spinnande! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *