Det går så fort…

Kattungen är kattunge så kort tid! Den där oemotståndligt gulliga lilla plutten som ”alla barn drömmer om” växer upp fort och är sedan en stor katt i allt från 10 år ända upp till 20 år ibland!
daily-gifdump-157
Om du absolut vill uppleva det där ögonblicket när kattungen föds, så ska du inte skaffa dig en söt katta att avla på! Utan du ska öppna ditt hem för en dräktig katt från ett katthem, och därigenom både hjälpa en katt i nöd och få njuta av kattungelyckan!

Kontakta ditt lokala katthem idag och hör efter hur du kan hjälpa! Ställ upp som jourhem och gör en god gärning! Ett gäng sådana här kanske kommer att växa upp hos just dig:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *