Skönt med TVÅ promenader igår!!!

065
Först blev det en tur med Stora matte som oväntat hälsade på. Jag låg på svala stenplattor utmed husets skuggsida, och lekte med en fågelfjäder som jag hittade. Två mysiga tjejer kom och klappade mig. Jag visade dem var de kunde plocka goda hallon!
068
Det växer nämligen en buske precis vid min favoritbänk!
073
Men oj vad det är varmt och torrt – inte lätt att hitta fräscht gräs att tugga på ens!
Fick svalka mig igen på stengolvet i trapphuset!!!
077
Sedan tog jag en sen kvällstur med matte, men då var det lite skönare. Å vad jag älskar mina promenader! Även om tassarna blir svarta på asfalten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *