Bröderna som söker nytt hem tillsammans

016
De här stiliga bröderna, Sammy och Nusse, är ett par stora killar – men som alla STORA killar ska vara så är de otroligt snälla! Och ni ser väl vad dessa ögon säger:
Vill du ta hand om oss?!
018
Så här beskrivs grabbarna på Örebro katthems hemsida:

Högst upp, liggande: ”Sammy, svartsilvertigré med mycket vitt, var från början en väldigt försiktig katt men ju längre han har varit hos oss har han känt sig mer och mer  trygg. Kommer och hälsar när jourmatte och husse kommer hem från jobbet. Tycker om att bli klappad och gosad med men  helst när han kommer på det själv. Att bli borstad är det bästa han vet, då lägger han sig på sidan och sträcker ut sig  som en pinne. Visar sin trygghet och trivsel genom att trampa, har därför fått smeknamnet ”trampkatt” här hemma eftersom  att han kan stå i flera flera minuter en bit bort från oss och bara trampa. Ligger gärna och sover i fotändan av sängen.  Älskar att leka med snören, han blir tokig så fort han hör när vi tar upp leksakssnöret och ska börja leka. Vill gärna  att man ska springa runt med snöret så att han får jaga. På kvällarna ligger han på soffkanten och vilar medan de andra  tittar på TV. Kommer och berättar när jourmatte eller husse ägnar för mycket tid åt något annat och säger att han vill ha  uppmärksamhet. Tycker om att spana efter fåglar och flugor. Är en helmysig katt som man inte kan få nog av.”

Nedre sittande katten: ”Nusse, bruntigré med vitt, är en oerhört social kisse som älskar människor. Ligger gärna och vilar på jourhemsmattes bröst när det  ges tillfälle. Vid sänggång är Nusse där och ska ligga en stund på jourhemsmattes bröst och spinna och bli klappad på  innan vi somnar. På morgonen kommer han och lägger sig under jourhusses täcke och myser. Spinner högt och visar hur  mycket han tycker om att bli klappad. Hälsar gärna på alla människor han träffar (man kan ju bli klappad!). Älskar att  bli borstad och kliad bakom öronen & under hakan. Är jättesnäll mot sin bror och de ligger ofta och tvättar varandra men  de har även brottningsmatcher emellanåt. Har en god aptit vilket gjort att han är lite rund om magen men det försöker vi  träna bort genom att leka med snören och leksaksråttor. Är helt enkelt människans bästa vän!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Bröderna som söker nytt hem tillsammans”

    1. Mjau, de är så gosiga och sociala, så det går nog snabbt! Dundergoa killar! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *