Matte pysslar hittisband

Men vi har råkat få några där ”TryckfelsKisse” varit framme också:
001
Det fattades tassavtryck eller som bandet med blått hjärta hade knappt synliga tassavtryck… Dessa band sorterar vi åt sidan – de kan nog få ett användningsområde ändå så småningom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Matte pysslar hittisband”

  1. Så bra att nya hittisar blir pysslade. Det är snart dags för en ny beställning från Kattstallet!! 18 st sålda bara idag! Nospuss (och kram från Matte)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *