Matte önskar…

028
Att vi kunde åka till Landet några dagar och plocka goda bär hos hennes kära mormor!
002
Jag skulle inte ha nåt emot att komma dit och få jaga lite möss, jag…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Matte önskar…”

  1. Vi vill tacka så jätte mycket till din matte Wikki att hon tog sig tid att skriva ett så långt och utförligt svar. Vi har mycket noga memorerat alla tips och så ska vi köpa b vitaminer att ge bredvid pencillinet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *