Fum och Gebra

httpv://youtu.be/mWhD5bc6Fmg

Vackra svarta Fum tassade till SkaparKatten i maj. Sedan dess flyger Gebra fritt och allt högre och högre: Now Gebra will fly higher and higher to reach with her feathers’  caresses his friend Fum, who is in heaven. Their spontaneous relationship, that nobody helped to  happen, has captivated the interest of thousands of persons. A question arises  when comparing with the human relationships: “if they understand each other,  what’s the reason for us not to understand each other too?”

Den sista meningen fick tårar att rinna längs mina morrhår. Det finns något att lära i allt… Besök deras underbara hemsida HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fum och Gebra”

    1. Mjau verkligen! Och en så underbar miljö för en katt att leva i! Så fint filmat… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *