Leksaker i Blå SommarTasseriet T18

3218 3219
Ett par bollar, en busig fluga, ett blåskimrigt katthalsband och en knallblå prasseltunnel är några av alla sakerna som ingår i Tasseriet. Du hittar information om hur du kan tävla om sakerna HÄR. Totalt har Tasseriet redan jamat in 500 kr som går till Kattstallet i Åkeshov!TemptationofMajorWhiskersbyvacuumslayer

Tävlingsuppdraget är att berätta sin bästa kattvits! Här är en av mina gamla från bloggen 2009, dock utom tävlan:

När pappan kom hem efter jobbet kastade han en blick mot sitt fina akvarium – som var tomt!
-Var har ni gjort av mina guldfiskar? skrek han till sina två barn.
– Det var inte mitt fel, pappa! snyftar lillasyster. Det var Albins fel. Han satte cyklopöga och snorkel på katten…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *